Tko smo?

Agencija za nekretnine i najam turističkog smještaja. Na jednom mjestu realizirajte kupoprodaju nekretnine, dugoročan ili srednjoročan najam te turistički smještaj za Vaš odmor ili poslovni dolazak.

Agencija smo sa snažnim naglaskom na pravnu sigurnost i transparentnost svakog pravnog posla koji se odvija posredstvom naše agencije.

Bilo da prodajete ili kupujete, iznajmljujete ili unajmljujete, u suradnji sa partnerskim odvjetničkim uredom zagarantirano Vam je profesionalno vođenje kroz cijeli proces određenog pravnog posla što podrazumijeva prezentaciju i provjeru pravne dokumentacije, zemljišno-knjižno stanje, aktivnu komunikaciju sa bankama, procjeniteljima vrijednosti nekretnine, izradu ugovora te provedbu uknjižbe prava vlasništva.

Investitorima izgradnje građevinskih projekata pružamo uslugu zastupanja i posredovanja u prodaji od faze idejnog projekta, transparentno prezentirajući kupcima svaki pojedini projekt i brineći o pravnoj sigurnosti investitora i kupca prilikom ugovaranja kupoprodaje u ranoj fazi projekta (idejni projekt, faza izgradnje).

U našoj ponudi pronaći ćete stanove, kuće i zemljišta na prodaju, stanove za dugoročan najam, ali i srednjoročan najam (od nekoliko tjedana – do nekoliko mjeseci), poslovne prostore, poslovne hale na prodaju i za zakup.  

Uz navedeno, agencija smo sa dugogodišnjim iskustvom u upravljanju objektima turističkog najma u Gradu Zagrebu te pružamo usluge  property managera za Vaš objekt turističkog smještaja pri čemu osiguravamo prezentaciju Vašeg objekta na  30+ on-line prodajnih kanala (booking.com, expedia.com, airbnb.com...), svakodnevnu optimizaciju cijena smještaja (ADR), izradu pravovremenih i ciljanih prodajnih akcija (last. minute, early bird, non-refundable, min. stay i sl.), rezervacije smještaja, 24/7 komunikaciju sa gostima, naplatu smještaja i izdavanje računa.

Ukoliko raspolažete nekretninom koju planirate staviti u funkciju turizma, obratite nam se s povjerenjem za izradu procjene poslovanja s uključenim podacima očekivanog godišnjeg prometa i neto prihoda nakon svih troškova koji terete takvo poslovanje.

Izaberite uslugu koju trebate i obratite nam se s povjerenjem.

Vinko Antunović
direktor, dipl. iur


Osnovni podaci

PRO BOOKER d.o.o.
OIB 31783714801
Kostanjevec 4b
10 000 ZAGREB

Trgovačko društvo Pro booker d.o.o. upisano je u sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS 081128519.

Temeljni kapital: 2.654,46 EUR / 20.000,00 HRK (fiksni tečaj konverzije 7.53450) uplaćen u cijelosti u novcu.

Osoba ovlaštena za zastupanje: Vinko Antunović, direktor

Poslovni računi:

IBAN HR 6723600001102983060 otvoren u Zagrebačkoj banci d.d.
IBAN HR 3324840081135371660 otvoren u Raiffeisen banci d.d.